Over ons

Platform Gezond Werk (PGW) is opgericht door Madelijn de Kleine, Els Carsouw en Kees Geelen. Alle drie werken meer dan 20 jaar als bedrijfsarts en (hoofd-) opleider. Daarnaast hebben wij ruime ervaring op het gebied van business innovatie en management. Ook zijn wij actief in diverse commissies en besturen. 

Als bedrijfsarts delen we dezelfde droom: het verbeteren van kennis en kwaliteit binnen de arbodienstverlening, waarbij bereikbaarheid en samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dat inspireerde ons tot de oprichting van PGW: het platform voor daadwerkelijke, multidisciplinaire samenwerking met aandacht voor preventie!  

Het directieteam is in 2023 uitgebreid met Millad Solouki. Zijn jarenlange ervaring als medisch specialist in het ziekenhuis en zijn frisse blik op de bedrijfsgeneeskunde draagt bij aan de verdere ontwikkeling en realisatie van PGW.

Wij zijn van mening dat juist samenwerking met zelfstandige professionals in een netwerk bijdraagt aan kennisdeling en innovatie. Zo komen we met elkaar tot toekomstbestendige oplossingen. Alle disciplines die nodig zijn, worden doelmatig ingezet. Maatwerk dus. 

PGW droomt van een groeiend en lerend netwerk van professionals met hart voor werk. Een netwerk met professionals vanuit verschillende vakgebieden waarmee we complexe problemen samen met organisaties op pakken: samenwerken aan goede, concrete oplossingen om te komen tot een gezonde en veilige werkomgeving, waar mensen met plezier werken. Onze kernwaarden en de afspraken over de wijze waarop we met elkaar samenwerken, ondersteunen ons hierbij.  

PGW biedt de aangesloten professionals goede ondersteuning, waardoor zij geen tijd en energie kwijt zijn aan organisatorische randvoorwaarden. De professionals van PGW zijn vakmensen met liefde voor werk. Zij hebben gedegen kennis en ervaring en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Zij werken graag samen met andere professionals en met organisaties. Daarnaast leidt PGW bedrijfsartsen op.

Uiteraard staan we zelf ook continue open voor verbetering en innovatie binnen onze dienstverlening!